Vinprovning med trerättersmeny

Välkomna på vinprovning med Lars Nielsen. Lars är restaurangchef på Restaurang Havsviken i Karlskrona och bland annat känd för sina vinartiklar i tidningen Succé och Kalmarposten samt uppbyggnaden av vinkällaren på Stufvenäs Gästgifveri i mitten av 1990-talet. Ni kommer tillsammans med Lars prova olika sorters vin tillsammans med en trerättersmeny. Fredagen den 18 oktober klockan 18:00. Pris för vinprovning och middag 795 kr.

Välkommen att boka på e-post info@dalskarssjokrog.se eller telefon 0486-260 60.

OBS! Begränsat antal platser.

Förrätt

Förrätt med tre smaker av skaldjur:

Hummerkrockett och hummermajjo

Cognacksspetsad skaldjurssoppa

Räkor med asiatiska smaker

*

Varmrätt

Rosastekt svensk hjortytterfilé

Jordärtskockspuré, kål, syltade kantareller, rödvinssky smaksatt med fänkål, pommes Anna

*

Dessert

Soppa på traktens nypon med krogens egna glass och mandel