Vinprovning med trerättersmeny
Välkomna på vinprovning med Lars Nielsen. Lars är restaurangchef på Restaurang Havsviken i Karlskrona och bland annat känd för sina vinartiklar i tidningen Succé och Kalmarposten samt uppbyggnaden av vinkällaren på Stufvenäs Gästgifveri i mitten av 1990-talet. Ni kommer tillsammans med Lars prova fem olika sorters vin tillsammans med en trerättersmeny. Lördagen den 13 april klockan 18:00. Pris för vinprovning och middag 695 kr.
Välkommen att boka på e-post info@dalskarssjokrog.se eller telefon 0486-260 60.
OBS! Begränsat antal platser.
Förrätt
För att ni ska få utforska olika smaker till vinerna så serverar vi tre olika smårätter som förrätt:
Sotad tonfisk, soja, gurka, sesamfrö
Tartar på gravad hjort, rökig majonnäs, krasse
Lufttorkad skinka, grillad sparris, soltorkad tomat, oliver
*
Varmrätt
Rosastekt flankstek (Uruguay)
Potatiskrokett smaksatt med cheddar, puré på persiljerot, friterad persiljerot, skogschampinjoner, rödvinssky
*
Dessert
Vit chokladbavaroise
Med halloncoulis, björnbär och mandelflarn