Vinprovning med trerättersmeny

Välkomna på vinprovning med Lars Nielsen. Lars är restaurangchef på Restaurang Havsviken i Karlskrona och bland annat känd för sina vinartiklar i tidningen Succé och Kalmarposten samt uppbyggnaden av vinkällaren på Stufvenäs Gästgifveri i mitten av 1990-talet. Ni kommer tillsammans med Lars prova fem olika sorters vin tillsammans med en trerättersmeny. Lördagen den 13 april klockan 18:00. Pris för vinprovning och middag 695 kr.

Välkommen att boka på e-post info@dalskarssjokrog.se eller telefon 0486-260 60.

OBS! Begränsat antal platser.

Förrätt

För att ni ska få utforska olika smaker till vinerna så serverar vi tre olika smårätter som förrätt:

Sotad tonfisk, soja, gurka, sesamfrö

Tartar på gravad hjort, rökig majonnäs, krasse

Lufttorkad skinka, grillad sparris, soltorkad tomat, oliver

*

Varmrätt

Rosastekt flankstek (Uruguay)

Potatiskrokett smaksatt med cheddar, puré på persiljerot, friterad persiljerot, skogschampinjoner, rödvinssky

*

Dessert

Vit chokladbavaroise

Med halloncoulis, björnbär och mandelflarn