Vinprovning med trerättersmeny
Välkomna på vinprovning med Lars Nielsen. Lars är restaurangchef på Restaurang Havsviken i Karlskrona och bland annat känd för sina vinartiklar i tidningen Succé och Kalmarposten samt uppbyggnaden av vinkällaren på Stufvenäs Gästgifveri i mitten av 1990-talet. Ni kommer tillsammans med Lars prova olika sorters vin tillsammans med en trerättersmeny. Fredagen den 18 oktober klockan 18:00. Pris för vinprovning och middag 795 kr.
Välkommen att boka på e-post info@dalskarssjokrog.se eller telefon 0486-260 60.
OBS! Begränsat antal platser.
Förrätt
Förrätt med tre smaker av skaldjur:
Hummerkrockett och hummermajjo
Cognacksspetsad skaldjurssoppa
Räkor med asiatiska smaker
*
Varmrätt
Rosastekt svensk hjortytterfilé
Jordärtskockspuré, kål, syltade kantareller, rödvinssky smaksatt med fänkål, pommes Anna
*
Dessert
Soppa på traktens nypon med krogens egna glass och mandel