Abonnera / konferens

Abonnera

Planerar ni ett kalas, släktträff eller kanske ett möte där ni inte vill bli störda så går det bra att abonnera hela restaurangen. Ni kan då själva planera hur lokalen ska inredas eller dukas upp och vi hjälper er med en passande meny. Vi tar inget extra betalt om ni är ett större sällskap eller om det är efter sommarsäsongen. Är ni ett mindre sällskap så kan vi alltid tillsammans diskutera fram en bra lösning. Förutsättningen är att det inte är några andra beställningar just den dagen så var ute i god tid.

Konferenser (ej under högsäsong maj-augusti)

Letar ert företag efter en lämplig lokal för möte eller dagkonferens? Då kan vi erbjuda en lokal för cirka 120 personer i en fantastisk miljö.

Vi dukar fram kaffe och te samt nybakta frallor vid ankomst och senare på dagen lunch samt eftermiddagskaffe. Är ni ett mindre sällskap så skärmar vi av lokalen i två delar så kan ni ha möte i en del och avnjuta vår mat i den andra. Är ni ett större sällskap så brukar vi föredra att servera maten på buffé, vilket sparar på både utrymme och tid. Vår restaurang som ligger väldigt kustnära har stora glaspartier ut mot havet, vilket gör lokalen svår att mörklägga. Därför är det inte optimalt att använda skärmar och monitorer.

Pris dagskonferens

Förmiddagsfika

Fralla, kaffe/te/juice: 70 kr (exklusive moms)

*

Lunch

Varmrätt, sallad, bröd, dryck, kaffe och kaka: 140 kr (exklusive moms)

*

Eftermiddagsfika

Bulle/bakverk, kaffe/te: 65 kr (exklusive moms)

*

Lokalhyra (utöver mat och dryck)

Halvdag, under 50 personer: 1 300 kr (exklusive moms)

Halvdag, över 50 personer: 1 800 kr (exklusive moms)

Heldag, under 50 personer: 1 800 kr (exklusive moms)

Heldag, över 50 personer: 2 200 kr (exklusive moms)

Foto Johan Blomqvist